Kevad & Paljassaare // Spring & Paljassaare

Wednesday, June 12, 2013

Suve algus oli nii kiire, et kaamerat ei jõudnudki väga kätte võtta. Seetõttu on tänases postituses kevadised pildid ja mõned eilsed klõpsud - käisin Paljassaare rannas aegvõttes merd pildistamas (ehk esimesed "tõsisemad" katsetused selles vallas). Nagu arvata võib, siis veidike soperdised nad on, aga vähemasti olen kogemuse võrra rikkam. Nojah, ja sellest sain ka aru, miks mu statiiv omal ajal nii odav oli :)

Praegu previewin seda postitust ja vaatan, et pildid söövad sidebari ära...ilmselt muudan seetõttu kohe-nüüd-varsti-millalgi kujundust.


I haven't really had a chance to take any photos because the beginning of summer was really hectic. And that is why today's post contains mostly of spring photos and yesterday's snaps - I went to Paljassaare beach to practice photographing the sea with slow shutter speeds (my first more "serious" testing on that matter). As expected, they're far from perfect but at least now I've gained an experience. Oh, and I finally understood why my tripod was so cheap when I bought it :)




The Payolas - I'll find another

No comments:

Post a Comment